بامبا : بررسی های آمایشی و مدیریت برنامه ریزی استراتژیک

قبل از اینکه اهل قلم باشیم بخردانه بیاندیشیم ... و قبل از این که بنویسیم حوب بیاموزیم .

بامبا : بررسی های آمایشی و مدیریت برنامه ریزی استراتژیک

قبل از اینکه اهل قلم باشیم بخردانه بیاندیشیم ... و قبل از این که بنویسیم حوب بیاموزیم .

بامبا : بررسی های آمایشی و مدیریت برنامه ریزی استراتژیک

Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی
استاد سابق علوم اجتماعی در دانشگاههای علامه طباطبائی ، شهید بهشتی ، و... علوم و فنون اقتصادی در دوره های عالی مدیریت کشور ، با 19 سال تحصیلات دانشگاهی در ایران و فرانسه ( و اندکی نیز تحصیلات غیر رسمی معماری و شهر سازی در ایتالیا و اسپانیا ) در کارشناسی ارشد رشته هائی متعدد از جمله مدیریت دولتی ، و دوره های دکتری جامعه شناسی و مردم شناسی ، جغرافیا و آمایش سرزمین ، اقتصاد و جامعه شناسی کار ؛ همیشه مشاغل پژوهشی را بر مشاغل آموزشی ترجیح داده در سمت « استاد پژوهش » مرتبط با علوم و فنون اقتصادی و اجتماعی فعالیت داشته است ؛ از جمله مدتی مسئولیت امور پژوهشی عمران شهری در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور را بر عهده گرفته است . مؤلف چند کتاب و چندین مقاله و گزارش ، متولد 1324 در شهر یزد و ، به استثناء قریب به هشت سال اقامت در فرانسه ، مقیم تهران ؛ هم اکنون باز نشسته است ....

پیوندها

منبع یابی و مستند سازی

علیرضا آیت اللهی | جمعه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۵، ۰۷:۲۶ ب.ظ

منبع یابی بخشی از معتبر سازی و در واقع مستند سازی مطالعه و تحقیق است که در چهارچوب مدیریت اطلاعات قرار می گیرد و از اینجاست که آگاهی از سیستمهای اطلاعاتی برای هر پژوهشگری ضرورت می یابد . اعتبار هر مطالعه و تحقیق حتی در تحقیقات میدانی ( که مثلا" با عکس و فیلم و... مستند می شود ) و به خصوص در تحقیقات باصطلاح کتابخانه ای در منابع و مستندات آن است ؛ که تا کنون به برخی از آنها اشاره شد . این بخش به حدٌی اهمٌیت دارد که در دانشگاههای بزرگ جهان چون سوربن ، هاروارد و اکسفورد دانشجویان دوره ی دکتری را ملزم ساخته اند که پس از انتخاب و تصویب موضوع تز خود پوشه ای حاوی دو مورد زیر ارائه دهند :

1 - طرح تز

2 - فهرست منابع مورد مطالعه

و همانطور که موضوع و طرح تز میبایست مورد تصویب دانشگاه باشند منابع اصولی و اولیه مطالعه نیز میبایست مورد پذیرش استادان مربوط قرار گیرند .

قاعدتا" هرچه منابع مطالعه علمی تر و معتبر تر باشند مطالعه نیز علمی تر و معتبر تر خواهد بود .

از اینجاست که برخی تسلط هر دانش پژوهی به سیستم های اطلاعاتی و استفاده از آن را از نخستین شروط توفیق در مطالعه و تحقیق دانسته اند :

- آگاهی از سامانه های اطلاعاتی

- آکاهی از روش استفاده از کتابخانه ، روش استفاده از اینتر نت ، روش استفاده از لوح های فشرده ، و...

- آگاهی از روش کتابنگاری و ...


  • علیرضا آیت اللهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی