بامبا : بررسی های آمایشی و مدیریت برنامه ریزی استراتژیک

قبل از اینکه اهل قلم باشیم بخردانه بیاندیشیم ... و قبل از این که بنویسیم حوب بیاموزیم .

بامبا : بررسی های آمایشی و مدیریت برنامه ریزی استراتژیک

قبل از اینکه اهل قلم باشیم بخردانه بیاندیشیم ... و قبل از این که بنویسیم حوب بیاموزیم .

بامبا : بررسی های آمایشی و مدیریت برنامه ریزی استراتژیک

Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی
استاد سابق علوم اجتماعی در دانشگاههای علامه طباطبائی ، شهید بهشتی ، و... علوم و فنون اقتصادی در دوره های عالی مدیریت کشور ، با 19 سال تحصیلات دانشگاهی در ایران و فرانسه ( و اندکی نیز تحصیلات غیر رسمی معماری و شهر سازی در ایتالیا و اسپانیا ) در کارشناسی ارشد رشته هائی متعدد از جمله مدیریت دولتی ، و دوره های دکتری جامعه شناسی و مردم شناسی ، جغرافیا و آمایش سرزمین ، اقتصاد و جامعه شناسی کار ؛ همیشه مشاغل پژوهشی را بر مشاغل آموزشی ترجیح داده در سمت « استاد پژوهش » مرتبط با علوم و فنون اقتصادی و اجتماعی فعالیت داشته است ؛ از جمله مدتی مسئولیت امور پژوهشی عمران شهری در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور را بر عهده گرفته است . مؤلف چند کتاب و چندین مقاله و گزارش ، متولد 1324 در شهر یزد و ، به استثناء قریب به هشت سال اقامت در فرانسه ، مقیم تهران ؛ هم اکنون باز نشسته است ....

پیوندها

منبع یابی در کتابخانه

علیرضا آیت اللهی | سه شنبه, ۲۴ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۰۷ ق.ظ

ب - مراجع غیر مستقیم مطالعات (9)

( کتابشناسی ها )

ب - موضوعی ، مانند :

- به فارسی :

کتابخانه ها

کتابشناسی های کتابخانه ها

منبع یابی در کتابخانه

پژوهشگر ابتدا به مطالعه « کتابشناسی کتابخانه » سهل الوصول ( که اگر به چاپی آن بپردازد معمولا" در چند جلد است ، و نیز جزوات تازه های کتابخانه  ) چاپ شده یا منعکس در اینترنت می پردازد تا به کتابهای مورد نیاز خود که در آنجا موجود است اطلاع یافته با یادداشت شماره راهنمای کتاب مربوط ، آن را به امانت بگیرد ( چون تقریبا" تمامی کتابخانه های اختصاصی و تخصصی و دانشگاهی ایران به روش کتابخانه کنگره « ال . سی » اداره می شوند ، معمولا" این شماره کد در همه جا یکی است . خوشبختانه در سالهای اخیر شماره مربوطه را در ابتدای هر کتابی چاپ می کنند تا این متحد المآل شدن به یاری کتابداران و کتابخوانان بیاید ) .

در صورت عدم وجود کتاب مورد نظر در کتابخانه سهل الوصول نیز می توان کتاب را از طریق همان کتابخانه که احتمالا" جزو « شبکه اطلاع رسانی » کشور است سفارش داد تا از کتابخانه دیگری به امانت گرفته به پژوهشگر متقاضی امانت بدهند ؛ یا آن را اصولا" خریداری و به امانت دهد .

سوٌمین امکان این است که پژوهشگر با استفاده از کتابشناسی های موجود در کتابخانه ی سهل الوصول ، یا منعکس بر روی اینترنت ، به وجود آن در کتابخانه های دیگر ( که باز به ترتیب اولویتِ نزدیکی محل و سهل الوصول بودن انتخاب می کند ) پی ببرد و شخصا" به کتابخانه مربوطه رفته آن را مطالعه نماید . 


  • علیرضا آیت اللهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی